Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Gratis Soprano ICE demo?

De complete oplossing voor laserontharen

Meerdere Golflengtes, Meerdere Instellingen

Vrijwel Pijnloos
De behandeling is vrijwel pijnloos, het geeft een massage-achtige sensatie.
Alle Huidtinten en Haartypen
Effectieve resultaten voor lichte of donkere huid en grof of fijn haar.
Bewezen veilig
Ook voor een donkere huid.
Gebruinde huid
Behandelingen kunnen worden uitgevoerd op elk moment van het jaar, ook bij een gebruinde huid.
Snelheid
Behandelingen zijn supersnel, zelfs voor grote oppervlakken zoals de benen of rug.
Geen hersteltijd
U kunt direct uw normale activiteiten weer oppakken, zo ook bijvoorbeeld uw bezoek aan de sportschool.
Perfect voor elk deel van het lichaam
Met inbegrip van gevoelige of moeilijk te bereiken plaatsen zoals de oren, neus en bikinilijn.

Meerdere lasergolflengten en technische eigenschappen

755 ALEX – 810 nm “gold standard”– 1064 YAG

De Soprano ICE integreert meerdere lasergolflengten en technologieën in één platform. Soprano ICE maakt het voor u als gebruiker mogelijk om een breed scala aan patiënten en haartypes te behandelen het hele jaar door.

Alle huidtinten

VOELBAAR ZACHTE HUID, VRIJ VAN ONGEWENSTE HAARGROEI

Soprano ICE is een complete en effectieve oplossing voor laserontharen. Soprano ICE is geschikt voor alle huidtinten en haartypes en maakt het mogelijk om zelfs tijdens de zomermaanden te behandelen. Ook de zongebruinde huid kan behandeld worden.

HOE WERKT HET?

EEN ALLES-IN-ÉÉN MULTI PAKKET

MEERDERE MODI: SHR™, SHR™ STACK & HR,
Soprano laser ICE biedt u meerdere behandelmethoden:
In-Motion™ SHR, Stack en Stationaire om aan de uiteenlopende behoeften van uw klanten tegemoet te kunnen komen.

Door de integratie van meerdere lasergolflengten en -technologieën maakt Soprano ICE het behandelaars mogelijk om een zo breed mogelijk scala van patiënten en haartypes het hele jaar door snel en comfortabel te behandelen. Met als doel het best mogelijke klinische resultaat te bereiken.

Als zeer innoverend bedrijf brengt Alma Lasers de meest geavanceerde ontharingsapparatuur op de markt die in de sector beschikbaar is. Door de voordelen van de Alexandrite golflengte te combineren met de voordelen van een 810nm diode laser biedt Soprano ICE u uitgebreide mogelijkheden om uw patiënten te behandelen.

ICE™ TECHNOLOGIE

GELIJKTIJDIGE CONTACT KOELING

ICE™ is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling gedurende langere periode koelt. De koude saffieren tip wordt in de ICE™ technologie toegepast en beperkt het risico op schade aan het omliggende weefsel tot een minimum, terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de huid, waar de haarzakjes behandeld worden. Het koelen van de contact tip verhoogt het comfort voor de patiënt waardoor de behandeling aangenaam aanvoelt.

Meerdere laser golflengten en technologieën

SPEED 810nm

810nm - Snelheid

Voltooi meer behandelingen in minder tijd met de grote 2cm² spot size. Grotere gebieden kunt u sneller behandelen, terwijl u uw patiënten een veilige en zeer effectieve ontharingsprocedure biedt.

COMPACT 810nm

810nm - Licht en Klein

Een ergonomisch lichtgewicht ontwerp maakt behandelingen comfortabeler voor behandelaars en aangenamer voor patiënten.

Alex 755nm

De kracht van diversiteit

Krachtige absorptie, gecombineerd met continue koeling, comfort en weinig onderhoud, maakt de behandeling mogelijk van een breed scala aan haartypes en kleuren mogelijk, met name licht gekleurd en dun haar.

YAG 1064nm

Uitermate geschikt voor de donkere huid

De YAG 1064 maakt gebruik van een diodelaser op basis van een ND: YAG-golflengte, die een matige energieabsorptie door de melaninechromofoor mogelijk maakt, en daarom optimaal geschikt is voor patiënten met een donkerdere huidtint.

FACIAL TIP

Verbeterd bereik

Behandel gemakkelijk gebieden die normaal moeilijk te bereiken zijn, zoals oren, neusgaten en glabella.

SHR IS EEN GEPATENTEERDE ONTHARINGSMETHODE VAN ALMA LASER DIE IN GERENOMMEERDE KLINIEKEN OVER DE HELE WERELD WORDT GEBRUIKT.

Warmte Opbouw

SHR werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde haargroei te voorkomen, maar schade aan het omringende weefsel tot een minimum beperkt.

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.

Met de In-motion™ techniek wordt met het handstuk herhaaldelijk bewogen over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt. Deze koeling voorkomt schade aan het omliggende weefsel en maakt dat de behandeling vrijwel pijnloos maar effectief is.

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.