Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Soprano Titanium Introductie

Een uniek laserontharingsplatform dat functionaliteit combineert met comfort. Mede dankzij het grote 4 cm2 handstuk en het geavanceerd koelsysteem zijn behandelingen nu nog sneller en pijnloos uit te voeren. Een zeer belangrijke verbetering voor zowel patiënten als behandelaar.
Soprano Titanium borduurt voort op de voordelen van drie gecombineerde golflengten, met een verbeterde patiëntervaring en een business-georiënteerde aanpak. Soprano Titanium biedt de behandelaar een uniek en resultaat gedreven oplossing in de wereld van professionele haarverwijdering.

Soprano Titanium

Interactieve technologieën.Superieure resultaten.

3D-technologie

Soprano Titanium maakt gebruikt van Alma’s exclusieve 3D-technologie en combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk. Gelijktijdig activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel.Soprano Titanium is de veiligste en meest efficiënte laserontharingsmethode die vandaag de dag beschikbaar is.

Read More≥ Close≥

ALEX 755nm

De Alexandrite golflengte wordt goed geabsorbeerd door de melanine chromoforen in de bovenste laag van de huid. De Alexandrite golflengte kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende haartypes en –kleuren en is het meest geschikt voor de behandeling van lichte haarkleuren en dun haar. Met de meer oppervlakkige penetratie pakt de 755nm golflengte de haarmatrix van de haarfollikel aan en is bijzonder effectief voor oppervlakkig ingebedde haren in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

Read More≥ Close≥

SPEED 810nm

De 810nm golflengte, ook wel gouden standaard golflengte in laserontharing genoemd, penetreert diep in de haarfollikel. De 810nm golflengte heeft een hoog gemiddeld vermogen, een hoge herhalingsfrequentie en een grote 2cm spot size voor een snelle behandeling. De 810nm heeft een gematigd melanine absorptieniveau waardoor het veilig is voor donkere huidtypes. De 810nm richt zich op de haarmatrix en haarbulbus van het haarzakje, terwijl de matige weefseldieptepenetratie het ideaal maakt voor de behandeling van de armen, benen, wangen en baard.

Read More≥ Close≥

YAG 1064nm

De YAG 1064 golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine absorptie, waardoor dit een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. De 1064nm golflengte dringt diep door tot in de haarfollikel, waardoor de haarbulbus en de haarpapil behandeld worden en is daarmee geschikt voor diep ingebedde haren zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek.
Een hogere waterabsorptie genereert een hogere temperatuur dat de opname van de golflengte 1064nm en het thermische profiel van de totale laserbehandeling verhoogt wat voor de meest effectieve ontharing zorgt.

Read More≥ Close≥

Unieke SHR-methode

SHR ™ is de enige klinisch bewezen methode voor laserhaarverwijdering die vrijwel pijnloos is en het is de veiligste laserhaarverwijderingsmethode voor alle huidtypen, inclusief de donkere en gebruinde huid. De unieke geleidelijke verwarming en de enkele pulsafgiftemethode beschadigen effectief de haarzakjes en belemmeren de groei van nieuwe haartjes, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen. SHR ™ beïnvloedt de melanine van de huid met behulp van een unieke methode, waardoor de procedure op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd, evenals op een gebruinde huid. Bovendien is blootstelling aan de zon minder traumatisch voor de huid na SHR-behandeling.

Read More≥ Close≥

Handstukken Titanium

4quattro

Gebruikmakend van een grotere spot size

Dit exclusieve handstuk is een waardevolle aanwinst voor elke kliniek. Met zijn grote 4 cm2 de spot size, en integratie van drie golflengten, is de behandeling van grotere gebieden mogelijk en wordt de behandeltijd aanzienlijk verkort. Met TRIO4cm2 is ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

TRIO Drie in één

De TRIO combineert drie zeer effectieve golflengten in één handstuk. Het heeft een spot size van 2 cm² en richt zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarfollikel, waardoor de efficiëntie van de behandeling wordt verhoogd.

Diode Laser Alex 755 De kracht van diversiteit

Krachtige absorptie, gecombineerd met continue koeling, comfort en weinig onderhoud, maakt de behandeling mogelijk van een breed scala aan haartypes en kleuren mogelijk, met name licht gekleurd en dun haar.

Speed™ 810 Snelheid

Voltooi meer behandelingen in minder tijd met de grote 2cm² spot size. Grotere gebieden kunt u sneller behandelen, terwijl u uw patiënten een veilige en zeer effectieve ontharingsprocedure biedt.

Compact 810 Licht en Klein

Een ergonomisch lichtgewicht ontwerp maakt behandelingen comfortabeler voor behandelaars en aangenamer voor patiënten.

Diode Laser Yag 1064 Uitermate geschikt voor de donkere Huid

De YAG 1064 maakt gebruik van een diodelaser op basis van een ND: YAG-golflengte, die een matige energieabsorptie door de melaninechromofoor mogelijk maakt, en daarom optimaal geschikt is voor patiënten met een donkerdere huidtint.

Dr. Naranjo - Soprano Titanium The game changer in hair removal technologyAccepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

Facial Tip Verbeterd Bereik

Behandel gemakkelijk gebieden die normaal moeilijk te bereiken zijn, zoals oren, neusgaten en glabella.

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.