Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Gratis Soprano ICE Platinum demo?

DE SOPRANO ICE PLATINUM IS HET EERSTE LASERONTHARINGSSYSTEEM DAT DRIE GOLFLENGTEN (755NM| 810NM| 1064NM) COMBINEERT IN ÉÉN HANDSTUK.

Alma heeft al ruim 10 jaar succes met de Soprano laser. Het unieke aan de Soprano ICE Platinum laser is dat dit de eerste versie is met een 3D-handstuk, waarin de drie meest effectieve lasergolflengten gecombineerd worden. De verschillende golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en op de diverse anatomische structuren binnen de haarfollikel. Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de SHR In-Motion technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling, maakt dat de Soprano ICE Platinum laser veilig, effectief en nagenoeg pijnloos is.

3D DIODE TECHNOLOGIE

Soprano ICE Platinum maakt gebruik van Alma’s exclusieve 3D-technologie en combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk. Gelijktijdig activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel. Soprano ICE Platinum is biedt u een veilige en uiterst efficiënte laserontharingsmethode; een echte aanwinst voor uw praktijk.

ALEX 755NM GOLFLENGTE

De Alexandrite golflengte wordt goed geabsorbeerd door de melanine chromoforen in de bovenste laag van de huid. De Alexandrite golflengte kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende haartypes en –kleuren en is het meest geschikt voor de behandeling van lichte haarkleuren en dun haar. Met de meer oppervlakkige penetratie pakt de 755nm golflengte de haarmatrix van de haarfollikel aan en is bijzonder effectief voor oppervlakkig ingebedde haren in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

YAG 1064NM GOLFLENGTE

De YAG 1064 golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine absorptie, waardoor dit een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. De 1064nm golflengte dringt diep door tot in de haarfollikel, waardoor de haarbulbus en de haarpapil behandeld worden en is daarmee geschikt voor diep ingebedde haren zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek.
Een hogere waterabsorptie genereert een hogere temperatuur dat de opname van de golflengte 1064nm en het thermische profiel van de totale laserbehandeling verhoogt wat voor de meest effectieve ontharing zorgt.

810NM GOLFLENGTE

De 810nm golflengte, ook wel gouden standaard golflengte in laserontharing genoemd, penetreert diep in de haarfollikel. De 810nm heeft een gematigd melanine absorptieniveau waardoor het veilig is voor donkere huidtypes. De 810nm richt zich op de haarmatrix en haarbulbus van het haarzakje, terwijl de matige weefseldieptepenetratie het ideaal maakt voor de behandeling van de armen, benen, wangen en baard.

SHR™ VAN ALMA LASERS

SHR IS EEN GEPATENTEERDE ONTHARINGSMETHODE VAN ALMA LASER DIE IN GERENOMMEERDE KLINIEKEN OVER DE HELE WERELD WORDT GEBRUIKT.
SHR werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde haargroei te voorkomen, maar schade aan het omringende weefsel tot een minimum beperkt.

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.

Met de In-motion™ techniek wordt met het handstuk herhaaldelijk bewogen over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt. Deze koeling voorkomt schade aan het omliggende weefsel en maakt dat de behandeling vrijwel pijnloos maar effectief is.

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.