Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Laserontharing, opnieuw uitgevonden.

De kunst van een zijdezachte, haarvrije huid

Beproefd, getest en vertrouwd door vooraanstaande professionals – met geweldige resultaten!

Soprano is een klinisch bewezen ontharingssysteem van wereldklasse dat door toonaangevende behandelaars in premium klinieken over de hele wereld wordt gebruikt. Het is veilig, superieur en maakt aanzienlijk snellere ontharing mogelijk dan ooit tevoren.

Waarom Titanium?

We hebben het beste gewoon nog beter gemaakt. Soprano Titanium is het beste laserontharingstoestel, dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. De nieuwste innovatie op het gebied van laserontharing, combineert ultieme functionaliteit met ongeëvenaard comfort.

Snelle en comfortabele behandeling
Nagenoeg pijnloos
Veilig en effectief
Alle huidtypen; ieder seizoen
Wereldwijd klinisch bewezen
Alma's 3D-technologie
IcePlus koelsysteem voor extra comfort

Zie hoe we het beste nog beter hebben gemaakt

De toonaangevende, meest efficiënte oplossing voor haarverwijdering die miljoenen mensen in klinieken over de hele wereld behandelt.

Wil jij ook een zijdezachte, haarvrije huid??

Een zijde zachte, haarvrije huid is nu ook voor jou bereikbaar. Maak kennis met de beste laserontharing die momenteel beschikbaar is: een nagenoeg pijnloze, zeer effectieve oplossing die snel en veilig jou verlost van ongewenste haar.

Miljoenen mensen in talloze klinieken over de hele wereld hebben de verbazingwekkende voordelen van Soprano al ontdekt. Dankzij de unieke 3D-technologie en het gepatenteerde IcePlus-koelsysteem van Alma krijg je nu sneller en comfortabeler dan ooit tevoren een zijde zachte, haarvrije huid.

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van laserontharing met Soprano.

Onze sociale wereld

Read In Our Blog

Wat is de mening van de behandelaars? Veruit het beste laserontharingssysteem wat momenteel beschikbaar is

“Ik ben erg tevreden met Soprano Titanium en de behaalde resultaten. Veilige en effectieve behandelingen staan bovenaan de wensenlijst van iedere behandelaar. De Soprano Titanium biedt daarnaast nog meer extra’s namelijk het grote 4cm² spot size handstuk en de Smart Clinic. Geen enkel ander systeem in de markt heeft deze mogelijkheden op dit moment en dit maakt Soprano Titanum uniek. “

Dr. Pablo Naranjo MD, PhD,

Medisch directeur van Elite Laser
Clinic & Laser Unit bij NISA Hospital, Madrid, Spanje

"Bedankt @kp_aesthetics_clinic en het is echt helemaal pijnvrij. Na 5 behandelingen (elke 6-8 weken) ben ik nu vrijwel #HairFree en hoef ik me niet langer te scheren of waxen! " @mrscmcguinness
"Ik heb nog een behandeling over op elk gebied en al mijn haar is eigenlijk verdwenen. Het is volkomen pijnvrij, het voelt gewoon warm aan op je huid." @kadymcdermott

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.