Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Soprano Titanium Laserontharing

De kunst van een zijdezachte, haarvrije huid Geprobeerd, getest en betrouwbaar bevonden door top artsen en behandelaars - met fantastische resultaten!

Soprano is een klinisch bewezen ontharingssysteem van wereldklasse, dat wordt gebruikt door de beste artsen en behandelaars in gerenommeerde klinieken over de hele wereld. Het is veilig, pijnloos en maakt het mogelijk aanzienlijk sneller te ontharen dan ooit tevoren.

Waarom Titanium?

We have made the best even better. Soprano Titanium, is the best hair removal laser on today’s market. The latest innovation in the field of laser hair removal, combines ultimate functionality with unparalleled comfort.

Snelle en comfortabele behandeling
Pijnloos
Veilig en effectief
Alle huidtypen; ieder seizoen
Wereldwijd klinisch bewezen
Alma's 3D-technologie
IcePlus koelsysteem voor extra comfort

Zie hoe we het beste nog beter hebben gemaakt

The most efficient hair removal solution that hits millions of people in clinics around the world.

You also want silky smooth hair-free skin?

Soprano introduceert het beste wat er vandaag de dag te vinden is op het gebied van laserontharing; de Titanium. Een nagenoeg pijnloze, uiterst effectieve oplossing voor het veilig en snel verwijderen van ongewenst haar.

Miljoenen mensen in talloze klinieken over de hele wereld hebben de verbazingwekkende voordelen van Soprano al ontdekt. Dankzij de unieke 3D-technologie en het gepatenteerde IcePlus-koelsysteem van Alma kunt u nu sneller en comfortabeler dan ooit een zijdezachte huid krijgen.

Wordt het geen tijd dat ook u kiest voor een zijdezachte haarloze huid?

Onze sociale wereld

Read In Our Blog

Wat is de mening van de behandelaars? Veruit het beste laserontharingssysteem wat momenteel beschikbaar is

“Ik ben erg tevreden met Soprano Titanium en de behaalde resultaten. Veilige en effectieve behandelingen staan bovenaan de wensenlijst van iedere behandelaar. De Soprano Titanium biedt daarnaast nog meer extra’s namelijk het grote 4cm² spot size handstuk en de Smart Clinic. Geen enkel ander systeem in de markt heeft deze mogelijkheden op dit moment en dit maakt Soprano Titanum uniek. “

Dr. Pablo Naranjo MD, PhD,

Medisch directeur van Elite Laser
Clinic & Laser Unit bij NISA Hospital, Madrid, Spanje

"Bedankt @kp_aesthetics_clinic en het is echt helemaal pijnvrij. Na 5 behandelingen (elke 6-8 weken) ben ik nu vrijwel #HairFree en hoef ik me niet langer te scheren of waxen! " @mrscmcguinness
"Ik heb nog een behandeling over op elk gebied en al mijn haar is eigenlijk verdwenen. Het is volkomen pijnvrij, het voelt gewoon warm aan op je huid." @kadymcdermott

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.