Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Supersnel. Super veilig.
Super Koel. Super glad!

De nieuwste ontwikkeling in laserontharing; een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert. Dankzij het grote 4 cm² handstuk en geavanceerd koelsysteem, zijn behandelingen nu veel sneller uit te voeren en zijn nagenoeg pijnloos. Dit is een aanzienlijk verbeterde oplossing voor zowel patiënten als behandelaars.

Soprano Titanium

Soprano Titanium maakt gebruik van de voordelen van drie gecombineerde golflengtes en beschikt bovendien over een uniek koelsysteem genaamd ICE Plus™. ICE Plus™ koelt uw huid continu en zorgt ervoor dat u zich tijdens de hele behandeling comfortabel voelt. De koude saffieren tip minimaliseert ook het risico op schade aan het omliggende weefsel, terwijl in de huid, waar de haarzakjes worden behandeld, de warmte gehandhaafd blijft.

Waarom Soprano Titanium?

Iedereen wil toch een gladde, haarvrije huid?

Laserontharing met de Soprano Titanium biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere beschikbare oplossingen. Door de unieke combinatie van de laatste technologische innovaties, geavanceerd ICE Plus™-koelsysteem en de extra grote spot size, heeft een behandeling met de Titanium veruit de voorkeur heeft van patiënten wereldwijd.

Het mooie van 3D

Met de exclusieve 3D-technologie combineert Soprano de drie meest effectieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren van het haarzakje. Dit betekend dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling – een huid die langer haarloos blijft.

Koud hè?

Vergeet pijn en ongemak. Soprano bevat een nieuw ontworpen koelsysteem, ICE Plus™, dat speciaal is ontworpen om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden. U kunt volledig ontspannen de behandeling ondergaan en uitzien naar een glad en haarvrij resultaat.

Resultaat in 3-2-1

De nieuwste innovatie en daarmee een uniek voordeel van Soprano Titanium is het extra grote 4Quattro handstuk. Dit betekent dat grote behandelgebieden opgedeeld kunnen worden tot zelfs een formaat van een A4-tje. Dit verkort de behandeltijd aanzienlijk en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker. Vervolg uw weg in mum van tijd!

Veiligheid voor alles

SHR™ zorgt voor een geleidelijke verwarming van het weefsel. Door meerdere pulsen in een zeer korte tijd toe te dienen schakelt Soprano effectief de haarfollikel uit, terwijl letsel aan het omliggende weefsel tot een minimum wordt beperkt. De behandeling kan op elk moment van het jaar uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een zongebruinde huid.

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.