Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

Goedkoop is duurkoop. Het gevaar van namaak-Soprano

Ben jij een professional die op zoek is naar een toestel voor laserontharing, maar je hebt een beperkt budget? Het kan geen kwaad om een namaaktoestel aan te schaffen toch? Scheelt een hoop centjes en het doet hetzelfde. Tenminste dat is wat de fabrikanten van de look-a-like Soprano™ suggereren. MAAR het kopen en gebruiken van een nep-Soprano™ levert je meer problemen op dan je lief is. Dit is wat je moet weten.

Namaak-Soprano’s zijn niet medisch gecertificeerd
Namaak-Soprano’s zijn niet medisch gecertificeerd en alleen al om die reden kan de veiligheid voor patiënten niet worden gegarandeerd. Alma™, de fabrikant en eigenaar van het merk Soprano™, investeert al meer dan 20 jaar in medisch onderzoek en technische ontwikkeling van de originele Soprano™ en levert hiermee kwalitatief hoogstaande toestellen met medische CE-certificering en FDA-goedkeuring.

De leveranciers van namaaktoestellen bieden geen technische ondersteuning en klantenservice als er iets misgaat. Daarnaast ontbreken vaak onderhouds- en bedieningsinstructies, krijgt de aankopende partij nauwelijks of zelfs helemaal geen training en is er geen bewijs of het aangekochte toestel wel aan alle medische voorschriften voldoet.

Goedkoop is duurkoop
Je denkt misschien dat je geld bespaart door de goedkoopste namaak-Soprano™ te kopen, maar dat is niet het geval. Hoewel je in eerste instantie geld bespaart, zal je op lange termijn zien dat de kosten aardig snel oplopen wanneer er (technische) problemen ontstaan. Neptoestellen zijn gemaakt met onderdelen van lage kwaliteit. Fabrikanten die neppers produceren interesseert het niet dat de klantveiligheid of productkwaliteit in het geding komt. De originele Soprano™ toestellen worden daarentegen grondig getest en zijn bewezen veilig en effectief bij correct gebruik en jaarlijks onderhoud.

Schadeclaims door nep-Soprano’s
Cliënten zijn niet de enigen die risico lopen door nep-Soprano’s. De schade veroorzaakt door deze nagemaakte toestellen kan ook gevolgen hebben voor de behandelaar die de procedure heeft uitgevoerd en de salon of praktijk waar de behandeling heeft plaatsgevonden. Je kunt zakelijk en vaak ook privé worden aangeklaagd, omdat het nagemaakte toestel een cliënt letsel heeft toegebracht. Imagoschade zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak is in deze digitale tijd bijna niet uit te wissen. Je zult je klantenbestand snel zien teruglopen en het zal in toekomst alleen maar moeilijker worden om weer het vertrouwen te winnen van je cliënten en collega’s. Koop daarom een originele Soprano™. Het is de investering dubbel en dwars waard.

Hoe herken je een originele Soprano™?
Er zijn geen voordelen verbonden aan de aankoop van een namaak-Soprano™. Als je niet zeker weet of je het originele toestel hebt, controleer dan of het Alma™ labels heeft of neem contact op met onze klantenservice T +31 76 5245353. Ben je cliënt, vraag dan jouw behandelaar om meer informatie en eis bewijs dat het toestel waarmee je behandeld wordt origineel is.
In tegenstelling tot goedkopere fabrikanten die namaak Soprano™ toestellen leveren, doet Alma™ er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met het product. Laat je niet misleiden door bedrijven die het niet interesseert of ze jouw goede naam en imago te grabbel gooien of de gezondheid van jouw cliënten in gevaar brengen! Koop in plaats daarvan jouw Soprano™ bij een erkende distributeur. BlooMEDical is de enige Alma™ distributeur in de Benelux.

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.