Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Patient? Klik Hier

Voor Klinieken & Artsen

Bent u een patiënt? Klik Hier

FAQ

 • Wat is Soprano Titanium SE

  Soprano Titanium SE is de nieuwste versie van het populaire, alom geprezen Soprano laserontharingssysteem. Het is het meest complete en effectieve laser ontharingssysteem dat vandaag de dag beschikbaar is.
  Soprano Titanium SE, is een uniek ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort. Dankzij de grote 4 cm² behandelkop en geavanceerd koelsysteem, zijn behandelingen nu veel sneller uit te voeren en zijn nagenoeg pijnloos. Dit is een aanzienlijk verbeterde oplossing voor zowel patiënten als behandelaars.
  Soprano Titanium SE maakt gebruik van de voordelen van drie gecombineerde golflengtes en beschikt bovendien over een uniek koelsysteem genaamd ICE Plus™. ICE Plus™ koelt uw huid continu en zorgt ervoor dat u zich tijdens de hele behandeling comfortabel voelt. De koude saffieren tip minimaliseert het risico op schade aan de omliggende huid, terwijl in de huid, waar de haarzakjes worden behandeld, de warmte gehandhaafd blijft.

 • Waarin verschilt Soprano Titanium SE van andere Soprano ontharingssystemen?

  Samen met de 3D-technologie, een combinatie van de drie meest effectieve lasergolflengtes voor ontharing (755 nm, 810 nm en 1064 nm) in één handstuk en reeds geïntroduceerd in de Platinum-versie, wordt de Titanium SE geleverd met het Trio MAX-handstuk. Dit handstuk heeft een extra grote spot size die een oppervlakte van 600 -900 cm² in één keer behandelt. Hiermee wordt de behandeltijd bijna gehalveerd!
  De unieke ICE™- technologie die in de Platinum-versie wordt gebruikt, is in Soprano Titanium SE opgewaardeerd naar ICE Plus™ – Het meest geavanceerde koelsysteem van Alma tot nu.
  Het Soprano Titanium SE platform is uitgerust met dubbele handstukhouders. Dit maakt sneller wisselen van handstukken mogelijk en kunnen verschillende lichaamsdelen in één moeite behandeld worden.
  Net als eerdere Soprano-versies, beschikt Soprano Titanium over SHR In-Motion ™ -technologie waarmee geen plek onbehandeld blijft. Tegelijkertijd koelt de ICE Plus™-technologie het huidoppervlak wat de behandeling vrijwel pijnloos maakt en schade aan het omliggende weefsel tot een minimum beperkt. Effectieve laserontharing op zijn best!

 • Wat koelt er beter dan ICE?

  ICE Plus™ koelt de huid continu en zorgt ervoor dat u zich tijdens de hele behandeling comfortabel voelt. De koude saffieren tip minimaliseert het risico op schade aan het omliggende weefsel, terwijl in de huid, waar de haarzakjes worden behandeld, de warmte wordt opgebouwd tot de gewenste temperatuur om haargroei te voorkomen.

 • Is laserontharing met Soprano Titanium SE echt pijnloos?

  Soprano maakt gebruik van de SHR™-methode van Alma Laser; de enige klinisch bewezen methode om laserontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. Deze unieke ontharingsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje, terwijl het schade aan het omliggende weefsel voorkomt. De Titanium bevat een nieuw ontworpen koelsysteem, ICE Plus™, dat speciaal is ontworpen om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden. ICe Plus™ koelt de huid continu en zorgt ervoor dat u zich tijdens de hele behandeling comfortabel voelt. De koude saffieren tip minimaliseert het risico op beschadigingen aan het omliggende weefsel, terwijl in de huid, waar de haarzakjes worden behandeld, de warmte wordt opgebouwd tot de gewenste temperatuur om haargroei te voorkomen.

 • Is ontharen met Soprano Titanium SE veilig?

  Veiligheid komt bij Soprano op de eerste plaats. De SHR™-methode is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laserontharing voor alle huidtypes. Met SHR™ worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energiepulsen. Deze pulsen produceren warmteopbouw die geleidelijk de temperatuur van de haarfollikel verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl schade aan het omliggende weefsel tot een minimum wordt beperkt.

 • Is laserontharing met Soprano Titanium SE veilig voor donkere huidtypes?

  Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling, is de SHR™-methode klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel, die veel melanine bevat, aan hoge energie pulsen, wat schade aan de huid kan veroorzaken; verwarmt SHR™ de haarfollikel geleidelijk tot de gewenste temperatuur. Dit maakt SHR™ de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.

 • Kun je in de zomer ook behandeld worden met Soprano Titanium SE en is het geschikt voor de gebruinde huid??

  Ja. De Soprano Titanium SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bovendien is zonlicht minder schadelijk voor de huid na een SHR™-behandeling.

 • Moet ik mijn drukke schema voor een Soprano Titanium SE-sessie aanpassen?

  Een behandeling met de Soprano Titanium is eigenlijk zo snel dat u het tijdens uw lunchpauze kunt doen.
  Een ander geweldig voordeel van Soprano is de extra grote behandelkop (4 cm – twee keer zo groot als het handstuk wat normaal wordt gebruikt). Dit betekent dat het behandelgebied veel groter is, waardoor de behandeltijd aanzienlijk wordt verkort en het hele ontharingsproces veel comfortabeler en sneller wordt. U kunt in mum van tijd weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig met Soprano Titanium SE?

  Afhankelijk van het huid- en haartype, heeft u gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voordat het resultaat zichtbaar is.

Alma Soprano

Alma is een toonaangevende leverancier van op energie gebaseerde oplossingen voor de chirurgische, medische esthetiek- en schoonheidsmarkten, en levert geavanceerde technologieën aan onze partners en klanten. Wij geloven sterk in de kracht van de wetenschap en herdefiniëren de industrie door een eindeloze wens om te innoveren en de wereldwijde industrie vooruit te helpen.

Alma. For You. For Life.